1. Telif
Bu sitede bulunan tamamı emek harcanarak hazırlanmış içeriğin, tamamının yada bir kısmının, izinsiz olarak kopyalanması veya çoğaltılması, farklı sitelerde yayınlanması veya basılması kelimenin tam anlamıyla hırsızlıktır ve telif hakları yasası gereği suçtur. Sitede bulunan içerik izinsiz olarak kopyalanamaz ve alıntı yapılamaz.
Sitenin giriş bölümünde de açıklandığı üzere sitenin varlık sebebi ve amacı bilgisayar bilimlerinde yapılan çalışmalara yardımcı olmak, bu konudaki araştırmacılara faydalı bir kaynak oluşturmaktır. Bu anlamda elbette bu siteden gerek bilgi edinmek anlamında gerekse üretilen ve neşredilen eserlerde kaynak olması anlamında istifade edilebilir. Bu durumda bilimsel intihal (pligiarism) suçu işlememek için sitedeki kaynaklara atıfta bulunulması (reference) mümkündür.
Bilimsel atıf için sitedeki yayının başlığı, yazar ismi, yayın tarihi ve kaynağın internet adresi tam olarak erişilebilir durumdadır.
Yayının uyması gereken şekle (biçem,format) göre değişmekle birlikte aşağıda örnek bir atıf gösterilmiştir[1]. Bu örnekte akademik olarak bir atıfta bulunması gereken yazının ismi, internet bağının adresi, yazar ve tarih gösterilmektedir.
[1] Üç boyutlu şekil dönüşümleri, http://www.bilgisayarkavramlari.com/2009/07/27/3-boyutlu-sekil-donusumleri/, Şadi Evren ŞEKER, Temmuz 2009
Bu siteye yapılacak atıflarda herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.
2. Sorumluluk
İşbu site ve muhtevası, olduğu gibi kullanımınıza sunulmaktadır. Bu siteye giriş yapmak ve kullanmakla sitenin içiriği ile ilgili kullanımdan doğacak riskleri üstlenmiş olursunuz. Sitenin içeriğinin ve tüm muhtevasının burada sayılanlarla sınırlı olmamakla birlikte; (a) doğru, güvenilir, yerinde ve uygun olduğu, (b) içeriğinde kullanılan bilgi, veri, yazılım, ürün veya hizmetlerin ticarete elverişli nitelikte olduğu, (c) web sitesinin işletme ve idaresinin hatasız ve kesintisiz olacağı, (d) aksaklıklar kusur ve bozuklulukların düzeltileceği, (e) web sitesinin zarar verici unsurlardan ve virüslerden temizlenmiş olduğu hususunda herhangi bir öneri ve tavsiyede bulunmamakta ve bu hususlarda kullanıcıya herhangi bir beyan ve teminat vermemektedir.
Hocam iyi aksamlar … Surekli olarak sizi takip ediyorum çoğu zaman odevlerimi sizin kaynaklarinizdan yararlanarak yapıyorum .. YouTube ` dada takipcinizim ancak siz Java üzerine yönelmiş birisiniz aynı sizin tarzinizda c# ta onerebileceginiz bi kişi var mi hocam.. Sorum yanlış anlamaya açık umarım anlamazsiniz tesekkur ederim hocam
İlginiz için teşekkürler. Geçmişte C# eğitimleri verdim, bir iki projede de bulundum, vakit bulabilirsem C# videoları da çekerim. Başarılar.
Ben tesekkur ederim hocam vakit ayırdığınız için 🙂
Türkçe kaynak olarak sizin yayınlarınızdan iyisi gerçekten yok.
Emeğiniz için çok çok teşekkürler
Merhaba hacam bu sene üniversiteye giricem ama kafam çok karışık isletmemi yönetim bilişim sistemleri mi okusam bilemiyorum boğaziçi üniversitesi giricem işallah
https://www.youtube.com/watch?v=CxEQAEmtLsQ
Merhaba hocam. YBS yüksek lisans vize ödevimde doğrusal programlamayla ilgili vermiş olduğunuz bilgilerden kaynak link göstererek atıfta bulundum. Bilgi birikiminizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Youtube kanalınızda başarılar ilgiyle takip ediyorum.
Merhaba Hocam ,
Hocam öncelikli bütün emekleriniz icin cok teşekkür ederim . Sizi ve bizimle paylastiginiz bilgileri birer eşsiz mücevher olarak görüyorum .
Hocam ben isletmet enformatigi ögrencisiyim, iş zekasi ve veri madenciligine yönelmek istiyorum . Bu meslek icin kisilik özellikleri nasil olmali ? Hangi yetkinliklere sahip olunmali ? Ve sifirdan baslayan biri nasil başlamali ve hangi yönlerde kendini gelistirerek devam etmeli ? Suan sql server disinda bir bilgim yok , veri madenciligi, is zekasi uzmani unvanlari icin neler ögrenilmeli? Sorularimi cevaplarsaniz cok sevinirim hocam. Bu konuda cok bulanik dusuncelerim . Verecegeniz cevaplar benim icin cok önemli , ve bu cevaplara göre bütün kariyer planimi yapacagim .
Simdiden tesekkurler hocam .
S.a hocam Merhaba youtube da anlattığınız eğitimler on numara hocam ben ahmet yesevi üniversitesi yönetim bilişim sistemleri bölümünu online eğitim alıyorum yönetim bilişim sistemleri bölümünü okuyorum bilgisayar mühendisliği nin örneğin android ve ios uzmanlığı gibi siber güvenlik yazılım mühendisligi unvanlarinda çalışabilirimiyim hocam bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar dilerim bi de c++ eğitim seti youtube da cekicekmisiniz